Waar kan ik mijn stortingen, opnames en recente gameplay zien?

U kunt uw stortingen en opnames controleren door op de avatar in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken en vervolgens op het tabblad "Kassier" en "Transactiegeschiedenis" te selecteren. Van daaruit kunt u de periode selecteren die u wilt controleren.

Als u uw gamegeschiedenis en gameplay wilt controleren, kun u dat doen door op de avatar in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken en vervolgens op het tabblad "Kassier" en "Geschiedenis" te selecteren.