Ik heb een probleem met inloggen, wat moet ik doen?

Bent u uw wachtwoord of gebruikersnaam vergeten en kunt u niet inloggen? Het overkomt ons allemaal! Maak u zich geen zorgen, volg gewoon de onderstaande stappen:

• Klik op de Login-knop in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Klik op "Wachtwoord vergeten?"
  • Vul uw geregistreerde e-mailadres en uw geboortedatum in.
  • Klik op Verzenden.

*** Zorg ervoor dat u een e-mailadres invoert dat u in uw account bij ons hebt geregistreerd. ***

Houd er rekening mee dat uw account een veiligheidsslot krijgt als u te vaak het verkeerde wachtwoord invoert - als dit gebeurt, neem dan contact op met onze klantenservice en wij zullen u hierbij helpen.