Hoe pas ik mijn contact gegevens aan ?

Als u denkt dat u promotiemateriaal ontvangt dat niet relevant voor u is, kunt u zich op elk moment op onze website uitschrijven.

U kunt uw contact voorkeuren wijzigen door op de avatar in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken. Hierna kunt u onder Communicatie voorkeuren klanten uw contactvoorkeuren bijwerken. Om de wijzigingen op te slaan, moet u onderaan op de knop "Verzenden" klikken.

Als u het gevoel hebt dat u geweldige aanbiedingen mist, kunt u altijd uw contactvoorkeuren aanpassen via de website of u kunt gewoon contact opnemen met onze klantenservice en we helpen uw graag verder!