Hoe stel ik mijn limieten in?

Op onze website kunt u alle beschikbare tools voor verantwoord spelen vinden die we aanbieden als u op de avatar in de rechterbovenhoek van het scherm klikt en vervolgens op het tabblad "Veilig en verantwoord spelen" klikt. Van daaruit kunt u ze zelf instellen of de bestaande limieten wijzigen

Als u problemen ondervindt om dat aan uw kant te doen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Klantenservice en we zullen u graag helpen met uw verzoek!