Hoe wijzig ik mijn limieten?

Op onze website kunt u de limieten voor verantwoord spelen die u heeft wijzigen en bijwerken door op de avatar in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken en vervolgens op het tabblad "Veilig en verantwoord spelen".

De verlaging van een limiet zal onmiddellijk doorgevoerd worden.

De verhoging van bestaande limieten vindt plaats na 7 dagen bedenktijd.

Als u problemen ondervindt om dat aan uw kant te doen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Klantenservice en we zullen u graag helpen met uw verzoek!