Wat is een combinatieweddenschap?

Een combinatieweddenschap is een weddenschap bestaande uit 2 of meer keuzes van verschillende sportevenementen gecombineerd. Je kunt kiezen uit maximaal 25 verschillende evenementen die je kunt combineren!

Zodra alle gewenste keuzes zijn toegevoegd aan het wedstrookje, moet je in de combinatiesectie je inzet invoeren, de weddenschap nogmaals bekijken, en op de ‘plaats de weddenschap’ knop klikken om de weddenschap te bevestigen.

Een combinatieweddenschap is een winnende weddenschap wanneer alle selecties behorende bij deze weddenschap hebben gewonnen! De winsten worden berekend door alle afzonderlijke quoteringen van de keuzes te vermenigvuldigen met de inzet van de combinatie tezamen. (bijv. Een weddenschap geplaatst op 4 evenementen met quoteringen van 1,50 , 1,90, 3,40 en 4,10, met een inzet van 10 euro, zorgt voor een mogelijke uitbetaling van 10*1,5*1,9*3,4*4,1=496,61 euro).