Hoe kun je een weddenschap afsluiten?

Allereerst log je in. Vervolgens navigeer je door de verschillende sporten en aanbiedingen en zodra je de gewenste keuze hebt gemaakt en erop hebt geklikt, zie je dit op het wedstrookjesdeel van je account. Je kunt meerdere keuzes toevoegen van verschillende evenementen of het bij eentje houden.

Bij de volgende stap kies je je inzet en het soort weddenschap (enkelvoudige, combinatie of systeem).

Bij de derde en laatste stap bekijk je je wedstrookje nogmaals om te bepalen of dit daadwerkelijk de weddenschap is die je wilt afsluiten en wanneer dit het geval is klik je op de desbetreffende knop.

Houd er rekening mee dat volgens onze algemene voorwaarden geldt dat je een weddenschap niet meer kunt intrekken zodra deze is geplaatst. We adviseren daarom altijd om nog een keer goed je wedstrookje te bekijken voordat je de weddenschap plaatst.