Hoe gebruik je een gratis weddenschapstoken?

Een Free Bet of wel een gratis weddenschap is een bedrag dat gebruikt kan worden om een sportweddenschap te plaatsen. Als uw weddenschap wint, wordt de nettowinst (winst minus inzet) als contant geld bijgeschreven op uw rekeningsaldo.

Bijvoorbeeld, een winnend gratis weddenschapstoken van €10,-, geplaatst tegen een notering van 3,00 levert een nettobedrag van €20,- op, aangezien de initiële inzet van een gratis weddenschapstoken van €10,- niet wordt teruggegeven.

Hoe gebruik je een gratis weddenschapstoken?

1. Plaats je sportselecties in je wedbriefje (betslip).
2. Voer het bedrag in wat je wilt inzetten.
3. Klik op "Gratis Weddenschappen" om het keuzemenu te zien.
4. Activeer je gratis weddenschapstoken met de toggle. Jouw gratis weddenschap wordt geactiveerd wanneer je een vinkje op de toggle ziet.
5. Plaats je weddenschap.

FAQ

1. Kan ik een weddenschap plaatsen van een hoger bedrag dan mijn gratis weddenschap?
Ja, als je inzet hoger is dan de schikbare gratis weddenschap, dan betaal je de extra kosten uit je wallet.

2. Ben ik verplicht om mijn gratis weddenschap token te gebruiken in 1 weddenschap?
Nee, je kunt het bedrag aan gratis weddenschappen gebruiken bij verschillende inzetten.

3. Ik zie mijn gratis weddenschap token niet.
Als je jouw gratis weddenschap token niet ziet op je wedstrookje, probeer dan eens de pagina te verversen, voordat je de door jouw geselecteerde weddenschap toevoegt.

4. Kan ik mijn gratis weddenschap token gebruiken op elke weddenschap?
We raden je aan om altijd eerst de voorwaarden te checken op bepaalde specifieke vereisten, zoals bijvoorbeeld een bepaalde sport of type weddenschap.

5. Kan ik mijn gratis weddenschap token ook terugtrekken?
Gratis weddenschap tokens kunnen niet worden teruggetrokken, maar de winsten die je haalt uit gratis weddenschappen worden in je wallet geplaatst en zijn beschikbaar om te gebruiken.

6. Kan ik in plaats van een gratis weddenschap ook een cash bonus krijgen?
Nee, de gratis weddenschap is je bonus en deze is niet inwisselbaar.