Hoe kan ik mijn winsten opnemen?

Wanneer je je winsten wilt opnemen van je accountsaldo log je in op onze website en klik je op het profiel-icoon rechtsboven in het scherm. Hierna selecteer je ‘Betalingen’ en klik je vervolgens op ‘Geld opnemen’ om het opname-menu te openen:

In dit menu kun je je favoriete betaalmethode kiezen, je IBAN invoeren en het opnamebedrag kiezen:

Zodra je klaar bent kun je op ‘Opname’ klikken om je opnameverzoek te plaatsen. Houd er rekening mee dat dit verzoek eerst goedgekeurd moet worden voordat de transactie voltooid kan worden. Dit duurt meestal niet erg lang, maar in sommige gevallen kan dit enkele werkdagen duren.

Voor meer informatie over overschrijvingstermijnen kun je dit artikel lezen.